Tvrtka smo specijalizirana za isporučivanje opreme, proizvoda, sustava i rješenja za automatsko upravljanje cestovnim prometom.

Izvodimo prometno-tehnološka rješenja zasnovana na najsuvremenijim prometnim i informacijskim tehnologijama i znanjima, od jednostavne semaforizacije križanja preko sustava automatskog upravljanja i optimizacije prometa do složenih infomobilnih rješenja.

Prvo smo strano ulaganje u Hrvatskoj na području sustava za automatsko upravljanje u cestovnom prometu. Temeljem strateškog dogovora Peek Traffic-a i Ericsson-a, Peek Promet d.o.o je pravni i tehnološki slijednik Ericsson Nikole Tesle na području cestovnih prometnih sustava sa prisutstvom na tržištu u regiji preko 40 godina.

Peek Promet d.o.o. dio je međunarodne kompanije Dynniq sa sjedištem u Nizozemskoj. Dynniq isporučuje inteligentne tehnološke proizvode, sustave i usluge koje omogućavaju učinkovito kretanje ljudi, podataka i dobara. Djelovanje Dynniqa obuhvaća maksimiziranje prometnog toka i efikasnosti prometne mreže, minimiziranje učinka okoliša, omogućavanje fluidne, sigurne i kompetentne transportne platforme itd.

Naš tim domaćih, vrhunskih stručnjaka razvija i implementira sustave za automatsko upravljanje cestovnim prometom kako u Hrvatskoj i regiji tako i u Europi. Sustavi razvijeni u našoj kompaniji u Zagrebu, zasnovani su na najsuvremenijim informacijskim tehnologijama i prometnim znanjima, a implementirani su u mnogim gradovima, tunelima, cestama i autocestama u Europi: Zagreb, Rijeka, Split, Maribor, Banja Luka, London, Stockholm, Eindhoven, …

U našem programu imamo široku paletu proizvoda za inteligentno upravljanje cestovnim prometom. Naši proizvodi udovoljiti će Vašim zahtjevima za fleksibilnošću, skalabilnosti, nadogradnji, proširivosti te svim potrebnim djelovanjima na raskrižjima, parkiralištima, kružnim tokovima, tunelima te prometnicama uopće. Suvremene tehnologije implementirane u naše proizvode povećati će produktivnost Vaših sustava.

Naši proizvodi dolaze sa međunarodno priznatim atestima i standardima.